Бруно Фернандеш, след като получи капитанската лента в Юнайтед: Забавно е


Бруно Фернандеш, след като получи капитанската лента в Юнайтед: Забавно е
Снимка: Getty Images/Guliver

1458 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш счита за забавен факта, че бе избран за капитан на отбора в отсъствието на Хари Магуайър. Португалският халф ще изведе „червените дяволи“ срещу Пари Сен Жермен с капитанската лента тази вечер в двубой от Шампионската лига.

26-годишният футболист, който дойде в отбора преди само 9 месеца бе изненадан, че получи правото да бъде капитан на тима от Оле Гунар Солскяер. „Стана ми забавно, тъй като не очаквах да бъда капитан, разбира се. Разбрах го по време на пресконференцията и беше наистина забавно, тъй като не очаквах такова нещо, но съм щастлив. Огромна чест е за мен да бъда капитан на толкова велик клуб и да бъда капитан на отбор. Капитанската лента ще бъде на рамото ми, но трябва да играя по същия начин и лидерството в отбора трябва да бъде същото“, заяви Бруно Фернандеш пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Португалецът вече е бил с капитанската лента по време на периода си в тима на Спортинг Лисабон и е убеден, че може да се нагърби с тази отговорност и в Манчестър Юнайтед.

А ето какво каза Фернандеш за първия гол на съотборника му Аарън Уан-Бисака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички