Брозович разплака Суарес и развесели Меси на "Камп Ноу" (ВИДЕО)


Брозович разплака Суарес и развесели Меси на "Камп Ноу" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3610 0

Отборът на Барселона постигна трета поредна победа в Шампионска лига и еднолично застана на върха в своята предварителна група. Вчера играчите на Ернесто Валверде се наложиха у дома над Интер.

Това бе първата среща на тима от предстоящите шест, в които няма да могат да разчитат на своя капитан Лионел Меси. Аржентинецът получи фрактура на ръката през уикенда, като му бе поставен гипс и сега е в почивка.

По време на вчерашната среща хърватският играч на италианците Марсело Брозович блесна с гениално решение. 25' преди края на срещата домакините получиха право да изпълнят пряк свободен удар. Грандът от Милано построи стена от шест души пред Ханданович, но в последния момент Брозович реши да легне зад стената, за да блокира евентуален удар по земя. Звездата на Барса Луис Суарес пък направи точно това - опита да промуши топката под скочилите играчи, но там бе тялото на хърватина и кълбото излезе в корнер. Очаквано урусът остана разочарован, а в същото време камерите уловиха Лео Меси на трибуните, който видимо бе изненадан и развеселен след това изпълнение.

СТАТИСТИКАТА ГО ПОКАЗВА: БАРСЕЛОНА СТРАДА, КОГАТО МЕСИ СЕ КОНТУЗИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички