Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?


Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

1444 0

Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид ще се изправят един срещу друг за място на полуфиналите на Шампионска лига във вторник вечер (16.04). "Дюшекчиите" имат малка преднина, която трябва да защитят, след като записа победа с 2:1 в първия мач на "Уанда Метрополитано", но това няма е лесна задача в нажежената атмосфера в Дортмунд.

Отборът на Един Терзич ще влезе в мача след победа с 2:1 над Борусия Мьонхенгладбах в Бундеслигата, като резултатът ги оставя пети в таблицата, равен по точки с четвъртия РБ Лайпциг.

Нищо не е решено между Борусия и Атлетико

Дортмунд не е преминавал четвъртфиналите на Шампионска лига, откакто знаменито достигнаха до финала през 2012/13 г., като в крайна сметка загубиха с 2:1 от съперника си в Бундеслигата Байерн Мюнхен и отпаднаха от турнира през миналия сезон на осминафиналите от Челси.

Отборът на Диего Симеоне отговори впечатляващо на поражението си с 0:3 от Барселона преди международната пауза, като спечели последните си два мача в първенството срещу Виляреал и Жирона. "Червено-белите" победиха Жирона с 3:1 в Ла Лига в събота и са четвърти в таблицата, с пет точки пред петия Атлетик Билбао.

Тв излъчване

Срещата между Борусия и Атлетико Мадрид започва в 22 часа, като ще бъде предаване пряко по Макс Спорт 4, а ще може да я следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички