Бивш играч на Лудогорец донесе историческа точка на Цървена звезда!


Бивш играч на Лудогорец донесе историческа точка на Цървена звезда!
Снимка: Guliver/GettyImages

1811 0

Легендарният сръбски гранд Цървена Звезда дебютира за пръв път в настоящия формат на Шампионска лига по отличен за тима начин. Носителят на Купата на европейските шампиони за 1991 година успяха да стигнат до равенство 0:0 срещу борещия се със зъби и нокти за успеха тим на Наполи в мач от "групата на смъртта" в тазгодишното издание на турнира.

В основата на точката за "звездашите" се оказа бившият играч на Лудогорец Милан Борян, който беше вратарят с най-много спасявания в първия ден на Шампионска лига. Той отрази 8 удара в мача срещу италианския гранд и логично получи една от най-високите оценки в мача, изигран пред препълнените трибуни на "Мала Маракана".

Наполи беше по-добрият отбор на терена, като освен Борян и късметът помогна на Цървена звезда. В 17' Инсинье удари греда, а през второто полувреме удари на Мертеенс, Милик и Марио Руй профучаха покрай вратата.

Така Наполи пръв от грандовете в групата се провали в "задължителния" за спечелване двубой срещу Цървена звезда. Воденият от Карло Анчелоти тим така и не успя да осъществи тежък натиск срещу съперника си и сега ще има тежката задача да търси победи в следващите си мачове - по два срещу Ливърпул и ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички