БФС се похвали с "поредно признание" - българка ще бъде делегат на финала на Шампионска лига


БФС се похвали с "поредно признание" - българка ще бъде делегат на финала на Шампионска лига
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1188 0

С публикация в официалния си сайт, Българският футболен съюз се похвали, че е получил "поредно признание за развитието на експертните си кадри и за позициите си в европейския футбол".

Това е станало факт, след като директорът на Международния отдел на централата - Ивета Банкова-Стоянова, е била определена за делегат на УЕФА за финала на женската Шампионска лига между отборите на Барселона и Волфсбург, който ще състои на 3 юни (събота, 17:00 часа).

От БФС напомнят и че това е поредното престижно назначение за нея - тя е била дежурен делегат и на 1/4-финалния реванш в мъжката Шампионска лига между Байерн Мюнхен и Манчестър Сити.

Ето какво гласи цялата публикация:

"Българският футболен съюз получи поредно признание за развитието на експертните си кадри и за позициите си в европейския футбол, след като директорът на Международния отдел на централата Ивета Банкова-Стоянова бе определена за делегат на УЕФА на финала на Шампионската лига за жени между Барселона и Волфсбург. Двубоят за най-ценния трофей на континента ще се проведе в събота, 3 юни, в Айндховен, а за цялостната организация на събитието ще отговаря именно представителят на БФС.

Това е поредното престижно назначение на Банкова-Стоянова, която бе дежурен делегат на четвъртфиналния реванш от мъжката Шампионска лига между Байерн и Манчестър Сити само преди няколко седмици. На финала в Истанбул пък ще работи екип от български VAR-оператори".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички