Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

3488 0

Гвоздеят от груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига несъмнено е дуелът между Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. Два от колосите на европейския футбол се изправят един срещу друг за пореден път, след като през 1999 година бяха съперници и в един от най-емблематичните финали в надпреварата.

Тогава баварците водят до добавеното време на мача, когато "червените дяволи" осъществяват шокиращ пълен обрат в рамките на няколко минути. След онзи дуел обаче англичаните нямат успехи срещу Байерн Мюнхен.

В цели три случая те се изправят един срещу друг в елиминационната фаза - всеки път на четвъртфиналите, като неизменно напред продължават германците (въпреки че губят един от шестте мача). Веднъж през този век попадат и в една група, като тогава победител няма след две равенства.

Байерн вече е с ново оръжие в атака - бившият нападател на Тотнъм Хари Кейн се изправя срещу повече от добре познат съперник. Той ще опита да продължи трудностите на Юнайтед в отбрана. "Червените дяволи" имат само една "суха мрежа" в последните 12 срещи в Шампионска лига (4 победи, 5 загуби и 3 равенства).

Освен това отборът инкасира във всеки от последните си четири мача в шампионата, получавайки общо цели 10 попадения, което прави средно по над 2 на двубой (три от срещите са загубени).

Къде да гледаме Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед от Шампионска лига?

Срещата между двата тима ще бъде днес (20.09) от 22:00 часа българско време, като ще се проведе на "Алианц Стейдиъм". Ще можете да я гледате пряко по "бТВ Екшън", както и да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички