Ас на Реал към Анчелоти във финала: По д****ите, старче, пусни ме в игра!


Ас на Реал към Анчелоти във финала: По д****ите, старче, пусни ме в игра!
Снимка: Getty Images

7252 0

Нападателят на Реал Мадрид Родриго Гоеш разказа, че е имал спор с Карло Анчелоти по време на финала в Шампионска лига. В мача, в който "кралете" победиха Ливърпул с 1:0, Родриго призна, че повече от всичко е искал да играе. Треньорът го пусна на терена в 3-ата минута на добавеното време.

"Това беше труден мач за мен заради всичко, което направих в полуфинала, умирах да вляза на терена. Сигурен съм, че ако бях играл повече, щях да вкарам гол. Имах такова чувство. Умирах от желание да вляза, дори в края на мача започнах да се карам с Анчелоти: "Трябва да играя, трябва да играя". Той каза:" Спокойно, ще те пусна", разказа Гоеш пред "Bola da Vеz".

"Не съм сигурен коя минута беше, но почти в края на мача беше. Казах на Анчелоти: "Професоре, няма ли да играя?". Той каза: "Тихо, трябва да се затворим". Защото резултатът беше 1:0 и той искаше да играе още по-затворено. Тогава аз казах: "По дяволите, старче, тук сме заради мен. Трябва да играя".

Той каза: "Не, успокой се, ще играеш". Тогава ме пусна в края. Но значение има само титлата. И, разбира се, историята беше написана в полуфиналите и аз съм много щастлив от това", завърши бразилецът. А ето как Лука Модрич се е подиграл със Салах след финала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички