Модрич провокирал Салах след финала заради заканите му за отмъщение


Модрич провокирал Салах след финала заради заканите му за отмъщение
Снимка: Getty Images/Guliver

2172 0

Крилото на Реал Мадрид Родриго Гоеш разказа какво е казал съотборникът му Лука Модрич на аса на Ливърпул Мохамед Салах след финала в Шампионска лига. Както е известно, в края на миналия месец испанският гранд победи мърсисайдци и спечели Шампионска лига 2022.

Преди финала Салах многократно казваше, че иска да си отмъсти на Реал за поражението, което им нанесе във финала на турнира през 2018 година. В крайна сметка и в Париж Ливърпул загуби - 0:1.

"Когато мачът завърши, играчите на Реал Мадрид изтичаха (да се радват). Футболистите на Ливърпул минаха покрай нас, Салах беше разстроен, главата му беше наведена. Модрич го погледна и каза: "Благодаря ти, Салах, опитай следващия път". Аз се разсмях", разказа Родриго в подкаста "Podpah".

"Той не ни провокира по зъл начин, направи това съперничество по-добро. Ако не бяха такива моменти, тогава всички биха спрели да гледат футбол. Много неща се случват извън терена. Провокациите са навсякъде и футболът не е изключение", допълни бразилецът. А ето какво каза наскоро за финала Мохамед Салах. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички