Алегри: Реал са свикнали да играят в подобни сблъсъци и са фаворит


Алегри: Реал са свикнали да играят в подобни сблъсъци и са фаворит
Снимка: Getty Images/Gulliver

2270 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че според него фаворит в предстоящия финал в Шампионска лига е съставът на Реал Мадрид. Шампионите на Италия и Испания ще влязат в битка за трофея в събота, 3 юни, в Кардиф.

„Трябва да бъдем оптимисти, но не мисля, че е правилно да твърдим, че сме фаворити. Реал са свикнали да играят в подобни сблъсъци, тъй като това е третият им финал в последните четири години. От друга страна ние се класирахме за финала два пъти за три години и напълно заслужено ще спорим за трофея”, заяви Алегри, под чието ръководство „бианконерите” загубиха финала през 2015 година от Барселона.

„Момчетата дадоха всичко от себе си и сега са по-подготвени и по-уверени в сравнение с финала преди две години. Все пак обаче се изправяме срещу Реал Мадрид, които са в ролята на фаворит. Това, че се класирахме за финала на Шампионската лига ми носи огромна радост. Определено съм късметлия, че в събота ще мога да седна на скамейката в Кардиф”, допълни още наставникът на торинския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички