Зидан се шегува преди жребия в Шампионска лига


Зидан се шегува преди жребия в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2523 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан прояви чувство за хумор преди предстоящия жребий за осминафиналната фаза в Шампионската лига идния понеделник. Снощи „Кралския клуб“ надви с 3:1 Брюж в мач от група А на турнира, но въпреки това остана на втората позиция в групата и ще бъде сред непоставените тимове в жребия. Въпреки това Зизу каза, че отборът му е фаворит срещу всеки един съперник в тази фаза дори и срещу европейския клубен шампион и лидер в Премиър лийг Ливърпул.

„Ако играем срещу Ливърпул, ще ги елиминираме“ каза френският наставник, след като бе запитан дали „мърсисайдци“ са тимът, който Реал се надява да избегне. „Вече сме ги побеждавали във финала на Шампионската лига през 2018-та“ пошегува Зидан.

Въпреки че 47-годишният мениджър подходи хумористично към евентуални мачове с Ливърпул, „червените“ със сигурност са тим, който Реал Мадрид биха искали да избегнат в следващата фаза. Интересното е, че и Юрген Клоп, и Зинедин Зидан никога не са отпадали на елиминация в две срещи в европейските клубни турнири, начело съответно на Ливърпул и на Реал Мадрид. А ето кои играчи похвали Зидан след вчерашната среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички