Юрген Клоп зарадва феновете на Ливърпул с дългоочаквана вест


Юрген Клоп зарадва феновете на Ливърпул с дългоочаквана вест
Снимка: Getty Images/Guliver

10427 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че звездата на тима Мохамед Салах се завръща в тима след лекуване на контузия. Египтянинът не бе на разположение на немския меинджър при гостуването на Кристъл Палас в събота. Сега обаче Салах е готов и ще може да играе за Ливърпул в утрешното дерби срещу Наполи от Шампионската лига.

Клоп сподели, че Салах е тренирал с тима, но не е искал да избързва с включването му в игра. Германецът каза, че Жоел Матип също е в напреднала фаза във възстановяването си, но му трябва още време. Наставникът на Ливърпул коментира и тима на Наполи, като каза, че въпреки проблемите в клуба, очаква неаполитанци да окажат сериозна съпротива на „мърсисайдци“, както го направиха миналата година на „Анфилд“. Накрая Юрген Клоп даде информация и за състоянието на левия бек Анди Робъртсън, като каза, че шотландецът все още не е на 100 процента, след като имаше контузия в глезена, но е без конкуренция на тази позиция и се налага да играе редовно.

Двубоят между Ливърпул и Наполи е утре вечер от 21:45. При победа, „мърсисайдци“ ще се класират като победител в групата. А ето какво каза Клоп за битката за титлата в Премиър лийг.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички