Юрген Клоп с гореща молба към феновете на Ливърпул


Юрген Клоп с гореща молба към феновете на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1785 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се обърна с гореща молба към публиката на "Анфийлд" да окаже максимална подкрепа на отбора във важния мач срещу Наполи във вторник.

"Не играхме никак добре в Неапол, затова на първо място искаме да покажем, че можем да бъдем по-добри. За пореден път се обръщаме към "Анфийлд" и молим феновете за помощ - мачът е от огромна важност. Ще бъде наистина чудесно, ако публиката ни поддържа, както умее да го прави. Знаем каква може да бъде атмосферата и се надяваме да видим това във вторник.

Стараехме се с всички сили отново да попаднем в този турнир и все още имаме шансове да влезем в следващия етап при определени резултати. Наполи знаят, че мачът ще бъде тежък, но ще бъдат силни, а ние трябва да сме още повече от тях. Иначе ще се наложи да поздравим Наполи и ПСЖ. Не трябваше да губим в Белград, при всичкото уважение към съперника, но това се случи и сега сме длъжни да победим, за да останем в турнира", заяви Клоп.

Мърсисайдци са на трето място в група С на Шампионска лига и се нуждаят от задължителен пълен успех, за да продължат в турнира. Наполи води в таблицата с 9 точки, ПСЖ има 8, Ливърпул - 6, Цървена Звезда - 4. В другия мач от заключителния кръг ПСЖ гостува на Звезда. В тази сложна ситуация Клоп се надява, че атмосферата на "Анфийлд" ще помогне на отбора му, както се е случвало многократно преди.

Междувременно ас на Ливърпул е заплашен да бъде изхвърлен от футбола за половин година - ето каква е причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички