Валверде: Не исках да рискувам с Меси, не бе тренировка все пак


Валверде: Не исках да рискувам с Меси, не бе тренировка все пак
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде обясни защо не е включил в заявката за срещата с Интер звездата на тима Лионел Меси, който се възстановява след счупване на костица на ръката.

"Много сме доволни, че излязохме от групите два кръга преди края. Меси? Не искахме да рискуваме. Тренировките са едно, а ние знаехме какъв мач ни предстои. В такива срещи се случват много неконтролируеми падания. С Лео обсъдихме всичко, това все пак не е тренировка", каза Валверде след двубоя.

ВРАГОВЕ ЛИ СА МЕСИ И ИКАРДИ? УАНДА НАРА С ИЗНЕНАДВАЩО РАЗКРИТИЕ

Припомняме, че благодарение на равенството 1:1 в Милано Барселона стана първият отбор, гарантирал си участие в 1/8-финалите на Шампионска лига. Каталунският тим за 17-и пореден път прескочи груповата фаза на турнира.

Преди мача се появи информация, че треньорите и лекарите на Барселона са поискали Меси да не попада в групата за това гостуване, но самият той е настоял да бъде в нея. Съотборникът му Серхи Роберто пък заяви, че, без значение дали ще играе, или не, всички в отбора са щастливи, че капитанът им изобщо е с тях в Милано. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички