Стоичков към Валверде: Аз мога да заменя Меси срещу Интер!


Стоичков към Валверде: Аз мога да заменя Меси срещу Интер!
Снимка: Getty Images/Guliver

3816 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков влезе в интересен разговор със селекционера на Барселона Ернесто Валверде. Камата присъства на пресконференцията на каталунците преди важния мач срещу Интер в Шампионска лига.

Стоичков имаше възможността и да отправи въпрос към Валверде, като му предложи лично той да замени контузения Лионел Меси в предстоящия сблъсък срещу "нерадзурите". Отговорът на Валверде не закъсня, като допусна това да се случи.

"Не се бях замислял, но след като в момента си тук, за всеки случай не се отдалечавай", отвърна Валверде на българина, демонстрирайки приятелско отношение между тях. Валверде не пропусна да коментира и отсъствието на Меси, като призна, че липсата на аржентинеца е от огромно значение.

"Разбира се, че това много ни влияе, но същевременно е предизвикателство за нас да го заменим. Имаме много важни мачове и големи надежди да се изправим пред това. Много ще ни липсва Меси през времето без него", сподели Валверде.

"Обмислям няколко опции за негов заместник. Имаме няколко футболисти, които могат да играят там. Може да променим схемата. Когато имаш толкова важна липса на играч, трябва да се опиташ да не слагаш цялата отговорност върху един футболист. Трябва да е обща работата, за да се усеща липсата по-малко", добави още специалистът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички