В Испания съсипаха Барселона: Най-големият срам в цялата история на клуба


В Испания съсипаха Барселона: Най-големият срам в цялата история на клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

3850 0

Барселона изживя кошмарна вечер на "Анфийлд". Каталунците пропиляха аванс от 3:0 в първия полуфинал в Шампионска лига срещу Ливърпул и загубиха с 4:0 в реванша. Представянето на Меси и компания бе трагично и логично последваха огромни критики в Испания.

Испанското издание Sport, което е близо до Барселона написа: "Най-големият срам в цялата история на Барселона", като друг материал по темата гласи: "Исторически погром за Барселона в Англия". Освен това се припомня и миналогодишното отпадане от Рома, когато отново бе изпусната голяма преднина и се сринаха още на 1/4- финалите. А с представянето си вчера играчите на Барселона показаха, че не са си научили урока, а в един от материалите ги определят дори като "посмешището на Европа". 

В друго издание, също близо до отбора - Mundo Deportivo, също не пестят критиките си, но са в малко по-смекчен тон - "Нов тежък погром за Барса и сбогом на Шампионска лига" и определят, че снощната загуба е дори "по-лоша катастрофа от тази в Рим". Мадридските AS и Marca имаха какво да кажат също по темата, като от Marca не спестиха и критиките си към голямата звезда на тима - Лионел Меси. Освен това има и специален материал, че първите два гола са след грешки на Жорди Алба. AS пък пише: "Това беше като филм на ужасите", а двубоят е описан като най-голямата трагедия за Барселона. Съвсем на друга вълна пък бяха английските медии, които бяха във възторг от представянето на Ливърпул и "един от най-великите обрати във футбола".

Мениджърът на мърсисайдци - Юрген Клоп, бе на седмото небе от щастие, като дори използва и нецензурни думи в интервюто си - вижте

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички