Валверде: Повтори се един кошмар!


Валверде: Повтори се един кошмар!
Снимка: Getty Images/Gulliver

4427 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде беше изключително разочарован след отпадането от Ливърпул на 1/2-финалите в Шампионска лига. Каталунците загубиха реванша на "Анфийлд" с 0:4 и с общ резултат 3:4 се простиха с мечтата да спечелят требъл през този сезон.

За втора поредна година каталунците отпадат по нелеп начин. Миналата кампания отново имаха убедителна преднина срещу Рома след 4:1, но във втория мач загубиха с 3:0 и отпаднаха още на четвъртфиналите.

"Най-болезнено е да се повтори един кошмарът от Рим с Рома. За втора поредна година ни обръщат така и отпадаме. Когато изживееш такъв шамар, си длъжен да прекараш няколко ужасяващи дни. Всички очакват постоянно да побеждаваме. Когато загубим, винаги е много болезнено. Досега не бяхме губили в Шампионска лига, но нещата са такива", заяви той.

"Ливърпул започна мощно, ние трудно издържахме на тяхната преса. Поисках да се изнесем по-напред, но нищо повече. Не успяхме да си вкараме положенията. Четвъртият гол ме изненада, изненада всички. Направо не е за вярване, че с такъв гол отпаднахме. Всички голове са грешки на някого, няма как", добави Валверде.

Мениджърът на мърсисайдци - Юрген Клоп, бе на седмото небе от щастие, като дори използва и нецензурни думи в интервюто си - вижте

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички