Тотнъм спря негативната серия с безмилостен нокаут срещу Цървена звезда


Тотнъм спря негативната серия с безмилостен нокаут срещу Цървена звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

1770 0

Финалистът от миналогодишното издание на Шампионска лига - Тотнъм, записа категоричен успех над Цървена звезда в трети мач от груповата фаза на турнира. "Шпорите" не оставиха шансове на сръбския си съперник и го разгромиха с резултат 5:0 в Лондон.

"Белите" си осигуриха крайния успех още през първата част, когато на практика отказаха своя съперник да се бори за каквото и да било в мача. Още в деветата минута голмайсторът на тима Хари Кейн даде преднина на своя отбор, а до края на полувремето Хюн-Мин Сон вкара още два гола, за да прибере съотборниците си спокойни на почивката с аванс от три попадения.

През втората част Тотнъм продължи да се забавлява на терена и добави още два гола към крайната победа. В 57-ата минута Ерик Ламела се разписа, а 15 минути по-късно Хари Кейн отбеляза второто си попадение в мача, за да оформи крайното 5:0.

По този начин Тотнъм прекъсна негативната серия, в която се намираше. "Шпорите" се изкачиха до второто място в класирането с актив от четири точки и вдигнаха настроението си преди тежкия сблъсък срещу Ливърпул през уикенда. Що се отнася до Цървена звезда, това беше второ поражение за тях в групите, като остават с три точки в подреждането.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички