Шок за Клоп: Един от атакуващото трио на Ливърпул виси за реванша с Рома


Шок за Клоп: Един от атакуващото трио на Ливърпул виси за реванша с Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1582 0

В последните месеци добрите и лошите новини в Ливърпул вървят ръка за ръка. Тимът играе силно в Англия и Шампионска лига, като записва впечатляващи резултати. Отборът на Юрген Клоп обаче има и много проблеми в последно време, след като голяма част от играчите са с контузии.

В халфовата линия на тима положението е най-страшно, след като през седмицата се контузи Алекс Окслейд-Чембърлейн, а до края на кампанията с травми са още Адам Лалана и Емре Джан. В защита тимът е лишен от услугите на Жоел Матип, който също няма да играе повече през тази кампания.

Вчера в Ливърпул научиха и нова неприятна вест. Звездата от атакуващото трио на тима Садио Мане също е с проблем. Той посети болница в града, където остана около 30 минути, а "The Times" информира, че сенегалецът има лека травма, която ще го остави извън групата за мача със Стоук Сити през уикенда, като участието на голаджията в реванша с Рома от 1/2-финалите на Шампионска лига е под въпрос. През този сезон Мане има 18 гола и 8 асистенции в 41 мача за мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички