Шок! Сигнал от УЕФА оповести: ПСЖ - Цървена звезда може да е бил уреден


Шок! Сигнал от УЕФА оповести: ПСЖ - Цървена звезда може да е бил уреден
Снимка: Guliver/GettyImages

10347 0

Изключителна сензация гръмна преди минути във френската медия "Екип". Тя разкри информация, че френските власти са започнали сериозно разследване за възможността двубоят от Шампионска лига между ПСЖ и Цървена звезда да е бил уреден и изходът да се е знаел предварително.

Информацията на "Екип" сочи, че няколко дни преди срещата, завършила 6:1 в полза на Неймар и компания, в УЕФА са получили сигнал за възможността двубоят да е обект на "черно тото". След провеждането на срещата, от УЕФА са се свързали с представители на френските органи на реда и са информирали за сигнала, получен преди мача.

Според изданието, високопоставен член на ръководството на сръбския отбор е имал намерение да заложи около 5 милиона евро за загуба на своя отбор, и то с поне 5 гола разлика - толкова, с колкото "звездашите" бяха разбити във френската столица. Самият двубой се проведе точно по предложения сценарий, след като парижани поведоха с 5:0, а 14 минути преди края на мача Марко Марин намали до 5:1. Само 5 минути по-късно ПСЖ реализира 6-и гол, който беше и последен в мача между двете селекции.

Ако разследването заключи, че действително срещата е била уредена, то последствията както за члена на управата на Цървена звезда, така и за самия отбор, ще бъдат жестоки. Ако вината бъде доказана, то "звездашите" почти със сигурност ще бъдат извадени от европейските клубни турнири за сериозен период от време. Информацията идва само ден след като в Белгия беше разбита схема за финансови измами и уредени мачове (подробности!).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички