Роналдо преди мача с Атлетико: Нека вярваме, че можем да ги елиминираме


Роналдо преди мача с Атлетико: Нека вярваме, че можем да ги елиминираме
Снимка: Getty Images/Guliver

2567 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо призова феновете да подкрепят отбора и да повярват, че "бианконерите" могат да елиминират Атлетико (Мадрид) в осминафиналите на Шампионска лига. "Старата госпожа" загуби с 0:2 в първия мач, а тази вечер е реваншът.

"Във вторник вечер нека мислим позитивно и нека вярваме. Да, реално е. Но ние се нуждаем от вашата подкрепа, за да създадем необходимата атмосфера на стадиона. Ние възнамеряваме да си свършим работата на терена, да отбележим голове и да спечелим мача и се нуждаем от вашата помощ", заяви португалецът, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Атлетико има силен отбор. Всички знаят, че те се защитават добре, не рискуват и играят на контраатаки, но ние сме готови за това. Искаме да направим всичко, за да победим и да стигнем до следващата фаза. Никой не очакваше, че ще загубим в първия мач, но във втория всичко може да се случи", каза още Роналдо. Според легенда на Реал Мадрид не напускането на Роналдо е причина за кризата с играта и резултатите на тима. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички