Играчите на Реал стискат палци за Атлетико срещу Ювентус заради... Роналдо


Играчите на Реал стискат палци за Атлетико срещу Ювентус заради... Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1645 0

В Реал Мадрид се надяват Атлетико (Мадрид) да победи Ювентус в предстоящия осминафинален мач реванш в Шампионска лига. И според журналиста Едуардо Инда причината за това не е желанието им да избегнат силния съперник от Италия в следващата фаза на турнира, а е доста по-интересна.

Главният редактор на "OK Diario" твърди, че футболистите на "Кралския клуб" се надяват Атлетико да отстрани "бианконерите", тъй като са ядосани на техния лидер Кристиано Роналдо заради думите му след първия осминафинал. Както е известно, португалската звезда заяви след мача, че е спечелил пет пъти Шампионска лига, а "дюшекчиите" все още нямат успех в надпреварата.

АГЕНТЪТ НА РОНАЛДО: ТОЙ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА САМ ЗА РЕАЛ

Както е известно, 4 от 5-те победи на Роналдо в турнира бяха с екипа на Реал Мадрид. Бившите му съотборници смятат, че нападателят е бил прекалено арогантен, давайки да се разбере, че мисли само за себе си. Според тях без приноса на целия отбор победата в Шампионска лига не би била възможна. Серхио Рамос и компания смятат, че Роналдо смята, че сам е спечелил тези титли без помощта на съотборниците си.

След мача собственикът на Атлетико Енрике Черезо заяви, че Роналдо е спечелил само 3 титли в Шампионска лига, не пет. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички