Пуйол: Барселона трябва да зареже Купата на Краля


Пуйол: Барселона трябва да зареже Купата на Краля

2398 0

Бившият капитан на Барселона Карлес Пуйол смята, че каталунците трябва да подредят приоритетите си, ако иска да спечели Шампионска лига, както го прави Реал Мадрид в последните три години. 

"Поздравявам мадридистите, четвърти успех в Шампионска лига за последните пет години срещу една за Барселона - един от най-добрите отбори в историята... Трябва да се замислим над нашите приоритети", написа Пуйол в своя Twitter акаунт.

След това бившият футболист на тима обясни, че според него силите на играчите трябва да бъдат спестени в мачовете за националната купа. "Не можеш да подцениш Ла Лига, но можеш да пуснеш играчи с по-малко игрови минути за Купата. Сигурен съм, че имаме по-добър отбор от Реал Мадрид, но именно те спечелиха четири от последните пет купи в Шампионска лига.

Да спечелиш требъл е адски трудно, така че най-логично е да зарежем турнира за Купата. Не ме разбирайте погрешно. Аз обичах да играя на финала, но по пътя към него трябва да играят резерви и млади футболисти, които тепърва трябва да докажат дали стават за Барселона, или не", добави бившият капитан."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички