Простичък е планът на Юрген Клоп за опазването на Неймар и Мбапе


Простичък е планът на Юрген Клоп за опазването на Неймар и Мбапе
Снимка: Guliver/Getty Images

1502 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има ясен план за това как да се справи неговият тим срещу опасността, която представляват звездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе. Двата отбора се изправят в решаващ сблъсък в групите на Шампионска лига, а победата и за двата тима е от особено значение.

За целта германският специалист е категоричен, че атомното дуо на парижани не трябва да играе често с топката, тъй като именно в тези моменти проявяват най-добрите си качества.

"Те блестят, когато са с топка в крака, така че трябва да ги пазим и да не им позволяваме да покажат уменията си. По принцип, винаги гледаме клипове на предстоящите си съперници, но съм сигурен, че много от момчетата са изгледали по 500 хиляди клипа в Youtube на Неймар, Мбапе и Кавани, така че са достатъчно добре подготвени", отсече Клоп преди битката между двата отбора.

Междувременно мърсисайдци също имат атомно оръжие в нападение в лицето на Мохамед Салах, а Клоп даде много любопитен коментар за привидно по-слабата форма на египтянина - вижте какво каза тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички