Паника в Ливърпул: Още един сериозен проблем 24 часа преди сблъсъка с Байерн


Паника в Ливърпул: Още един сериозен проблем 24 часа преди сблъсъка с Байерн
Снимка: Guliver/GettyImages

2648 0

Треньорският щаб на Ливърпул се видя в чудо на последната тренировка на тима преди битката с Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Освен че Деян Ловрен не тренира с отбора преди началото на елиминационната фаза за "червените", сега и Роберто Фирмино има проблем преди срещата.

Бразилецът не беше част от селекцията на Клоп, която тренираше днес, като Liverpool Echo информира, че нападателят има вирусно заболяване. Надеждата на медицинския щаб е, че той ще е в кондиция да играе срещу Байерн, но съществува реална възможност Фирмино да не е в 100%-ово състояние да изиграе 90 минути на "Анфийлд".

Клубът подготвя интересна промяна в състава, като Даниел Стъридж е считан за основния фаворит да замени бившия ас на Хофенхайм, ако той не е в състояние да играе. Що се отнася до Деян Ловрен, пропуснатата от него тренировка означава, че той няма да играе срещу Байерн. Той не е играл от началото на януари и не е добра идея да се изправи срещу баварската машина, когато не е в оптимално физическо състояние.

Това е сериозен проблем, защото Върджил Ван Дайл е наказан за първата осминафинална среща, а в сърцето на отбраната ще играят Жоел Матип и Фабиньо, които нямат нито един официален двубой един до друг в защита. Добрата новина за Клоп е фактът, че и Байерн има сериозни проблеми с контузени (какви са те - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички