Още разкрития: Допингираният клуб е печелил няколко пъти Шампионска лига


Още разкрития: Допингираният клуб е печелил няколко пъти Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

6537 0

И утре, 4-ти ноември, неделя, "Football Leaks" ще публикува нова порция скандални футболни разкрития. Най-интересното от тях е свързано с "подозрение за взимане на допинг от клуб, който нееднократно е печелил Шампионска лига", анонсира френското издание "l’Espresso".

Изданието ще публикува документи, които доказват тази теза. Определението на грешния клуб прави лек намек към актуалния победител в Шампионска лига Реал Мадрид, но, разбира се, е рано да се правят подобни заключения.

ОТ БАЙЕРН ПРОГОВОРИХА ЗА ОБВИНЕНИЯТА, ЧЕ ЩЕ ПОГРЕБВАТ ШАМПИОНСКА ЛИГА

Ще бъдат публикувани и детайли, показващи различното отношение на УЕФА към италианските грандове Интер и Милан по отношение нарушаване правилата на финансовия феърплей. Ще бъдат извадени подробности и за заплатата на Роберто Манчини в Манчестър Сити, изплащана чрез "Ал Джазира" и офшорки.

Вчера спортната преса по света гръмна с първата доза разкрития. Най-скандалната информация беше, че редица топклубове, начело с германския Байерн Мюнхен, обмислят да създадат свой турнир - Суперлига. Наред с това се твърди, че "баварците" смятали да се откажат от участието си в Бундеслигата и в Шампионска лига и дори отправили запитвания дали при това условие са длъжни да пускат германските си играчи в националния отбор.

Освен актуалния шампион в Шампионска лига, трофеят е печелен няколко пъти и от следните клубове: Бенфика, Милан, Интер, Манчестър Юнайтед, Аякс, Байерн Мюнхен, Ливърпул, Барселона, Нотингам Форест, Порто и Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички