Най-спорният момент в мача между Атлетико Мадрид и Ювентус: Имаше ли дузпа за домакините? (ВИДЕО)


Най-спорният момент в мача между Атлетико Мадрид и Ювентус: Имаше ли дузпа за домакините? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3244 0

Отборите на Атлетико Мадрид и Ювентус направиха истинско зрелище за любителите на футбола в сряда вечер в първи мач за двата тима от турнира Шампионска лига. На "Уанда Метрополитано" италианският шампион поведе с два гола, но момчетата на Диего Симеоне намериха начин да стигнат до точката след два късни гола.

В хода на двубоя имаше и един доста любопитен момент, който бе пред вратата на Войчех Шчезни. Домакините имаха претенции за дузпа, след като топката се удари в ръката на капитана Леонардо Бонучи.

До сигнал за наказателен удар обаче не се стигна. Изглежда това бе и логичното решение в този момент, след като Матайс Де Лихт опита да изчисти и от непосредствена близост прати топката в ръката на партньора си в защита. "Дюшекчиите" обаче имаха сериозни претенции за 11-метров наказателен удар, като дори Диего Коща получи жълт картон заради протеста си.

Друг от най-любопитните моменти в мача бе, когато Сами Кедира свали съдията Дани МакКели на земята с шут в главата. Видео от случката ще намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички