Моуриньо обясни за "драмата" с дузпите


Моуриньо обясни за "драмата" с дузпите
Снимка: Getty Images/Gulliver

1184 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обясни защо е избрал Дейли Блинд да изпълни втората дузпа срещу Бенфика. "Червените дяволи" победиха с 2:0 в предпоследния мач от груповата фаза на Шампионска лига, но при 0:0 в 15' Марсиал изпусна да се разпише от бялата точка. 

Португалецът сподели, че е било негово решението да даде дузпата на Блинд, въпреки че Лукаку няма гол в последните 6 мача за отбора. "Не мога да разбера защо всички ме питат едно и също. Аз плащам за своите решения, през първото полувреме то не бе добро, туй като играчът, който избрах пропусна да се разпише. През второто полувреме взех различно решение. Не виждам драма, защото няма такава. За този мач Марсиал бе определен да изпълнява дузпи, но след като пропусна първата трябваше да променя избора си", заяви Моуриньо. 

"Ромелу искаше да я изпълнява, той обича да поема отговорност, Ерера също. Моето решение обаче бе взето на базата на тренировките в последните дни. Играчите уважават моето решение, това е, край на историята".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички