Лукаку и Лаутаро изковаха късен успех за Интер в Шампионска лига


Лукаку и Лаутаро изковаха късен успех за Интер в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1612 0

Отборът на Интер надигра Славия Прага с 1:3 като гост в пети мач от груповата фаза на Шампионска лига. "Нерадзурите" се нуждаеха от късни две попадения, за да изковат така ценната победа. В герои за "нерадзурите" се превърнаха Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес, които бяха ангажирани и с трите попадения в мача.

Малко преди да бъде преполовена първата част, гостите от Италия откриха резултата. Лаутаро Мартинес успя да се разпише след асистенция на Ромелу Лукаку. Домакините обаче имаха своя отговор и в 37-ата минута изравниха от дузпа чрез Сучек.

През втората част "нерадзурите" притиснаха своя съперник, но пропуснаха куп положения. Едва в 81-вата минута гостите стигнаха до така ценния втори гол. Автор на попадението бе Ромелу Лукаку, а с асистенция се отчете Ласаро.

Две минути преди изтичането на редовните 90 минути на срещата Лаутаро отбеляза втория си гол в срещата, а подаването отново дойде от Лукаку. В продължението на мача пък Лукаку вкара топката в мрежата на Славия, но впоследствие голът бе отменен.

По този начин Интер се изкачи до второто място в група F, изравнявайки се по точки с Борусия Дортмунд (7). Спорът за второто място ще бъде решен в последния шести кръг, когато "нерадзурите" се изправят срещу Барселона, докато Дортмунд ще срещне последния в групата Славия Прага.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички