Кое беше по-унизително за Тотнъм - поражението или този брилянтен финт на Лева? (ВИДЕО)

Тотнъм изживя най-тежкото си европейско поражение. След дълги години на подигравки от страна на феновете за унизителните поражения на Арсенал от Байерн, във вторник вечер баварците смазаха съпротивата на "шпорите", спечелиха със 7:2 на новия стадион на опонента си, а освен това пропуснаха още по-сериозен разгром. 

Дали обаче отбелязаните 7 попадения бяха най-унизителният сегмент от срещата между двата отбора? Според много хора в социалните мрежи, още по-тежко трябва да се приеме начинът, по който Роберт Левандовски се опита да "прекрати кариерата" на Ян Вертонген. 

Почетино: Останете спокойни, накрая се изморихме и леко се предадохме

Миналогодишният финалист в Шампионска лига - Тотнъм, записа един от най-тежките си мачове в цялата история на клуба. "Шпорите" бяха разгромени и ...

Полският таран получи топката встрани от наказателното поле, но намери начин да нахлуе в пеналтерията, след като чукна топката над белгийския защитник, който нямаше представа какво се случва. Десетина секунди по-късно пък Лева стана автор и на 2-ия гол в срещата в полза на гостите. Насладете се на видеото под статията, а след това вижте тежките антирекорди, които Тотнъм постави след фиаското с Байерн (подробности тук)

Още по темата

Please select answer!