Капело: Тази нощ ликува не само Ливърпул, но и Мадрид


Капело: Тази нощ ликува не само Ливърпул, но и Мадрид
Снимка: БГНЕС

2311 0

Бившият наставник на Реал Мадрид Фабио Капело отбеляза, че вчерашната знаменита победа на Ливърпул срещу Барселона (4:0) в Шампионска лига е хвърлила в еуфория не само английския град, но и испанската столица Мадрид.

"Харесаха ми силата и желанието на Ливърпул винаги да играе на много високо ниво. Играчи на Барселона три пъти се оказваха пред Алисон, но той направи невероятни спасявания. Каталунците имаха проблеми и с концентрацията, особено при четвъртия гол. Не бива да се допускат такива попадения. Това е шедьовър по коварство и виждане на терена. Футболистите на Барселона обаче нямаха право на такава грешка", каза Капело, цитиран от Sky Sport Italia.

"Вчера ликува не само Ливърпул, но и Мадрид. За тях би било ужасно Барселона да завоюва Шампионска лига в техния град", допълни наставникът. Финалът на Шампионска лига ще се играе на 1 юни на стадион "Уанда Метрополитано" в Мадрид. А какви бяха фаворитите на италианеца за спечелване на трофея вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички