Кабаков отново ще свири мач в Шампионска лига


Кабаков отново ще свири мач в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2147 0

Българският съдия Георги Кабаков получи пореден престижен наряд. Родна съдийска бригада, начело с Кабаков, ще свири двубоят от груповата фаза на Шампионската лига от група B между Тотнъм и Олимпиакос във вторник вечер. Интересното е, че това ще бъде дебютът на Жозе Моуриньо като наставник на „шпорите“ в най-престижния европейски клубен турнир.

Помощници на Кабаков ще бъдат страничните съдии Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия ще бъде Никола Попов. Интересното е, че това е вторият мач в Шампионската лига с участието на тим, воден от Моуриньо, който ще бъде ръководен от родния рефер. Преди по-малко от година Кабаков направи дебюта си като съдия в турнира, като свиреше срещата Валенсия – Манчестър Юнайтед. Тогава Юнайтед и Моуриньо загубиха с 1:2 от испанския клуб.

Тотнъм трябва да търси задължителна победа в мача срещу Олимпиакос, ако иска да продължи напред, тъй като в последния кръг „шпорите“ имат тежко гостуване на Байерн Мюнхен. А вижте защо назначението на Жозе Моуриньо е правилно решение за Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички