Игуаин превъртя и нарита треньор в Ювентус преди мача с Атлетико Мадрид (ВИДЕО)


Игуаин превъртя и нарита треньор в Ювентус преди мача с Атлетико Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5540 0

Отборът на Ювентус този сезон стартира участието си в Шампионска лига с гостуване на Атлетико Мадрид. Двата тима се изправят един срещу друг на "Уанда Метрополитано" утре, като битката стартира точно в 22:00 часа.

Играчите на Маурицио Сари вече са в Мадрид, като днес проведоха тренировка преди утрешната среща. На нея обаче нападателят Гонсало Игуаин се изнерви и стори някои доста глупави неща.

Нападателят, който през миналата година бе прогонен от "Ювентус Стейдиъм", но се завърна благодарение на назначаването на Маурицио Сари, се изнерви по време на едно от упражненията, на което не успя да вземе топката от своите съотборници. В крайна сметка аржентинецът влезе остро с бутоните в краката на един от треньорите на "старата госпожа", а след това с шутове скъса и една от рекламите на игрището преди да бъде успокоен от колегите си.

Ръководството на Юве пък планира поредната "кражба" на играч с изтичащ договор следващото лято. Кой е поредният набелязан от шампиона на Серия А ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички