Гуардиола: Йоренте вкара с ръка, голът трябваше да бъде отменен


Гуардиола: Йоренте вкара с ръка, голът трябваше да бъде отменен
Снимка: Guliver/GettyImages

1425 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се оплака от решението на съдиите и системата VAR да не отменят решителния гол на Фернандо Йоренте от Тотнъм, който изхвърли "гражданите" от Шампионска лига. "Аз подкрепям системата VAR, но от друга гледна точка голът на Фернандо Йоренте беше вкаран с ръка. Явно не и от гледната точка на съдията", каза Гуардиола, цитиран от "АФП".

Манчестър Сити водеше с 4:2, което им даваше място на полуфиналите с общ резултат от двата двубоя 4:3, преди Йоренте да вкара в 72-та минута и да направи общия баланс 4:4 при повече голове на чужд терен за Тотнъм.

В самия край на мача имаше още един инфарктен момент, когато Сити вкараха топката във вратата на Тотнъм, но радостта им отново беше спряна от системата VAR, която показа, че Рахийм Стърлинг е в засада. "Радвахме се и бяхме толкова близо до полуфиналите. Жестоко е, но такива са фактите и трябва да го приемем", каза Гуардиола. Наскоро специалист заяви, че Висшата лига е по-важен турнир за отбора му от Шампионска лига. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички