Ерик тен Хаг: Борихме се като лъвове, отличен резултат за нас


Ерик тен Хаг: Борихме се като лъвове, отличен резултат за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

964 0

Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг засипа с похвали своите футболисти след победата над Тотнъм с 1:0 като гост в първия полуфинален мач от Шампионска лига. Холандският тим си осигури минимална преднина преди реванша в Амстердам след седмица, благодарение на гол на Дони ван де Беек в 15-та минута.

"Това е невероятно постижение за нас. Борихме се като лъвове. Изминахме половината път и сме в добра форма. Беше хубаво да видя нашата ментална сила. Резултатът е отличен за нас. Спечелихме мача и сме доволни. В добра позиция сме, но това е само половината път“, коментира Тен Хаг след двубоя.

"Можем да играем различен футбол. Можем и да се защитаваме много добре. Отборът ни работи много добре и се бори много добре. След първите 30 минути ни беше трудно, второто полувреме бе битка. Ще бъде тежко и след седмица, но с нашите фенове зад гърба ни, със сигурност те ще ни помогнат да достигнем финала“, допълни треньорът на Аякс. Реваншът между Аякс и Тотнъм е следващата сряда. Вижте в този материал какъв клубен рекорд подобри наскоро холандският гранд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички