Доказателството, че Реал ще играе на 100% срещу Брюж


Доказателството, че Реал ще играе на 100% срещу Брюж
Снимка: Guliver/GettyImages

1570 0

Реал Мадрид гостува на Брюж в последния двубой от груповата фаза на Шампионска лига. "Кралския клуб" си е осигурил място на осминафиналите, като същевременно няма шанс за първата позиция в групата, което поражда съмнения у някои привърженици дали отборът ще излезе напълно мотивиран.

"Не обичам приятелски мачове, но този не е приятелски. Това е мач от Шампионска лига и честта на Реал Мадрид е заложена" - заявява Зинедин Зидан. "Не мислим за "Ел Класико", а само за двубоя срещу Брюж. Трябва да го спечелим, защото е мач от Шампионска лига" - затвърждава думите на своя наставник стражът Алфонс Ареола.

Ясна е нагласата на наставника, който явно успешно е успял да я пренесе и в главите на своите играчи. Точно такава приляга и на клуб като Реал Мадрид, още повече в смятания за най-силен клубен турнир, където "белите" са най-успешни. А колко сериозна е травмата на Еден Азар и ще трябва ли да се оперира - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички