Безспирни сълзи за Лео Меси на "Анфийлд", а фенове на Барселона го... освиркаха


Безспирни сълзи за Лео Меси на "Анфийлд", а фенове на Барселона го... освиркаха
Снимка: Guliver/GettyImages

6931 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е понесъл най-тежко поражението от Ливърпул на "Анфийлд", което се превърна в една от най-тежките вечери за каталунците и за самия играч. Лео, който вкара два гола в първия мач, не успя да вдигне съотборниците си и "блауграна" се прости с мечтата за златен требъл след 0:4 срещу селекцията на Юрген Клоп, лишена от Роберто Фирмино, Мохамед Салах и Наби Кейта.

В съблекалнята обстановката е била като на погребение, пише английският "Independent", а "The Guardian" допълва, че аржентинската суперзвезда не е можел да бъде успокоен и е плакал почти през цялото време след мача срещу мърсисайдци. Но адът за Лео не свършил до там.

Лидерът на Барселона е трябвало да даде допинг проба след мача и е бил последният играч на отбора, който стигна до летище "Джон Ленън". Там обаче е посрещнат от няколко гневни фенове на Барселона, които са искали обяснение за обезсърчената игра на любимците им. Стигнало се до там, че те освиркали самият Меси, който останал безмълвен и в този момент, като се е опитал възможно най-бързо да се махне от погледа на феновете.

Луис Суарес междувременно сподели, че играчите трябва да са готови за жестоките критики, които следват. Президентът  Бартомеу пък нарече вечерта "катастрофална", а какво ще се случи с треньора Валверде може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички