1 към 1! Играч на Манчестър Юнайтед сътвори запазена марка на... Спайдърмен (ВИДЕО)


1 към 1! Играч на Манчестър Юнайтед сътвори запазена марка на... Спайдърмен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1983 0

Манчестър Юнайтед завърши първи в групата си в Шампионска лига и това му гарантира поне на хартия по-лесен опонент за осминафиналите. Както е известно, "червените дяволи" си бяха осигурили лидерската позиция още преди последния кръг.

В него те посрещнаха на "Олд Трафорд" швейцарския Йънг Бойс, който в първи кръг изненадващо осъществи пълен обрат над именития си опонент от Англия. Това бе и дебют за Ралф Рангник в Шампионска лига начело на Юнайтед, но въпреки това той експериментира.

Специалистът пусна младежи и резерви в двубоя, завършил при равенство 1:1. Един от по-опитните футболисти, който попада и сред титулярите от време на време, бе централният защитник Ерик Баи, който застана редом до преквалифицирания в бранител за срещата капита Неманя Матич.

А един определен епизод от срещата, в който бе замесен именно Баи, набира все по-голяма популярност в социалната мрежа. В него защитникът на Юнайтед прави чудесна намеса срещу противник, а след това се превърта и застава досущ като... Спайдърмен!

Картината е поразяващо близка до едно от запазените движения на популярния фикционен герой. Можете да видите ВИДЕО на случилото се по-долу в материала. 

Действието на старши треньора на "червените дяволи" с избрания състав за срещата му навлече критики на Острова. След мача на Юнайтед  Рангник отговори на обвиненията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички