В Украйна: Стоичков прибира €25 000 като коментатор


В Украйна: Стоичков прибира €25 000 като коментатор

2862 0

Голямата звезда на българския футбол Христо Стоичков прибира по 25 000 евро на месец, за да коментира футбол за мексиканската тв група "Телевиса", която е втората по популярност телевизионна медия в Латинска Америка след бразилската "О'Глобо". Това пише украинската медия "Сегодня", която съобщава за предстоящата среща между Камата и руския президент Владимир Путин. На събитието Стоичков ще подари дубликати на трофеите си "Златната топка" и "Златните обувки" на държавника.

Според разпространената информация Стоичков прибира 20 000 долара за журналистическата си работа. Украинското издание изнесе обаче нови цифри, като не е ясно каква точно е истината.

Изданието разкрива за приятелство между Модерния ляв и изгряващата звезда на Чикаго Дима Коваленко. И го "трови" с думите: Аз на твоето Динамо шест гола съм забил в Шампионската лига, не по-малко. Мрежата на вратата ви сменяха след мен". Каквото е - такова! В началото на 90-те Барса няколко пъти се среща с Динамо. Истината обаче е, че Христо заби на киевлчани не шест, а четири гола.

Между другото, на прощалния си мач на "Камп Ноу" когато се срещнаха сборни отбори на звездите на Барса и на Света, Стоичков покани Дима с родителите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички