Феновете на Каляри за Десподов: Страхотен е, да му се даде шанс


Феновете на Каляри за Десподов: Страхотен е, да му се даде шанс
Снимка: Instagram

1785 0

Феновете на Каляри следят изявите на Кирил Десподов в Щурм (Грац) и оценяват неговите качества. Това става ясно, след като прочетем техните коментари на последната новина за българина в изданието calciocasteddu.it. Тя гласи, че крилото днес ще се завърне в игра за Щурм. Изданието пише, че не може да се изключи завръщане в Каляри в края на сезона.

"Страхотен, хубав играч... Маран не го видя, но не видя много неща...", пише футболен фен под материала. "Нападател, който може да пробие", допълва друг. "Абсолютно съм да се върне в Каляри", добавя трети.

Интересното е, че негативен коментар за българския национал реално няма. "Надявам се, че ще му даден още един шанс. Точно както се надявам това да се случи с Романя. Твърде много талантливи млади хора бяха отстранени от Каляри без причина", разсъждава пореден привърженик на сардинци. Друг добавя: "Много по-силен от cerri, ragatzu, paloschi и birsa и абсолютно за запазване".

Ето и останалите коментари за Десподов: "Мисля, че заслужава възможност да се докаже в Каляри"; "Надявам се да се върне и да има шанса да покаже какво може да направи. Надяваме се нещо хубаво"; "Успех, Кирил и донеси у дома хубав хеттрик!". А при какви условия Десподов може да продължи с Щурм вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички