В Италия: Няма накъде - Десподов ще дебютира срещу Милан на "Сан Сиро"


В Италия: Няма накъде - Десподов ще дебютира срещу Милан на "Сан Сиро"
Снимка: принтскрийн

4479 0

Българският национал Кирил Десподов изглежда ще осъществи мечтан дебют в любимото си първенство. Новото попълнение на Каляри по всичко изглежда ще изиграе първия си мач за тима и в Серия А срещу италианския гранд Милан. Мачът е в неделя, от 16,00 часа на стадион "Сан Сиро".

В Италия са убедени, че българинът ще играе в гостуването, тъй като в отбора му има сериозни проблеми в атака. В мача срещу Аталанта в предишния кръг Валтер Бирса и Сирил Теро се контузиха, а Алберто Чери все още не е напълно възстановен и готов за игра.

В ИТАЛИЯ: ДЕСПОДОВ Е ДОБЪР, НО ПЪРВА ЛИГА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ СЕРИЯ А

Така пред треньора на сардинците Роландо Маран остават малко опции в нападение - да играят напред с Леонардо Паволети могат само атакуващият халф Жоао Педро и бившата звезда на ЦСКА Десподов.

Издания в Италия, най-вече в Сардиния, отбелязват, че Футболист на България за 2018 година е показал две важни неща при представянето си като играч на Каляри - че му липсва всякаква скромност и че е личност. А каква е българската следа в трансфера на Десподов в Каляри - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички