В Астана решиха: Станимир Стоилов получава нов договор


В Астана решиха: Станимир Стоилов получава нов договор

1327 0

Станимир Стоилов най-вероятно ще остане в Астана след края на сезона. Това разкрива местното интернет издание "sports.kz", който информира, че ръководството на действащия шампион ще предложи нов договор на българина.

Бившият треньор на "Левски" е една от най-популярните личности в момента в Казахстан, като е на път да защити титлата, а освен това се бори и за Купата на страната.

Той е първият треньор в историята, класирал тим от Казахстан в Шампионска лига, а снощи отново блесна с тактическия си гений при 0:0 на неговия тим срещу Атлетико (Мадрид).

"Астана показа организиран и дисциплиниран футбол. Отборът ми прояви огромно желание и показа какви амбиции има. Моите играчи показаха характер, а спечелената днес точка посвещаваме на всички в Казахстан. Нормално е когато има желание и воля, да се получават и такива положителни резултати. На този етап Астана е четвърти в групата. Ако заслужим, ще продължим напред.

На този етап няма нищо конкретно за продължаването на договора ми. Агентът ми се занимава, има много неща. Този мач няма да реши нищо", сподели Стоилов за мача снощи и новия си договор.

Според sports.kz преговорите ще започнат след края на шампионата на Казахстан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички