Уникално: И Лео Меси с покана за юбилея на Стоичков


Уникално: И Лео Меси с покана за юбилея на Стоичков
Снимка: Getty Images/Guliver

7194 0

50-годишният юбилей на Христо Стоичков се очертава да бъде едно от най-значимите събития в българския футбол от четвъртото място на световното в САЩ'94 насам.

Покана за шоу мача е получил и Лионел Меси, твърдят запознати. Все още няма официално потвърждение, но предвид близките му отношения със суперзвездата на Барселона и Аржентина, за Камата не е проблем да доведе у нас 4-кратния носител на "Златната топка".

Според информацията има обаче едно условие Меси да присъства на юбилея и то е Барселона да не се класира за финала на Шампионската лига в Милано на 28 май.

Както е известно, Ицо навършва 50 години на 8 февруари 2016 година, а тържеството ще е на 20 май на националния стадион "Васил Левски".

Участие до момента са потвърдили величия като Диего Армандо Марадона, Карлос Валдерама, Георге Хаджи и Георге Попеску. Спряга се и името на бразилския голмайстор Ромарио. 

Ден преди мача, на 19 май, Стоичков ще представи "дрийм тима" си на парти в хотел "Хилтън" в столицата, а сред гостите се очаква да има още много настоящи и бивши звезди, които ще бъдат обявявани всяка седмица от Камата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички