Участник в Шампионска лига отново напира за Бербатов


Участник в Шампионска лига отново напира за Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver

2728 0

Димитър Бербатов продължава да е свободен агент, но това съвсем скоро ще се промени. Той има конкретно предложение от италианския Сампдория, върху което може да размишлява до утре, а в последните часове българинът е получил още едно предложение. 

За втори път през летния трансферен прозорец сериозен интерес показва турският гранд Галатасарай. Предишното предложение дойде в началото на юли, когато Берба още се надяваше да си намери отбор във Висшата лига на Англия.

Сега, когато завръщане там не стои на дневен ред, турският клуб отново се е насочил към българина, и то със същото предложение от преди месец и половина, свидетелства изданието "Стар Гюндем". 

Галатасарай се опитва да се подсили за новия сезон, след като основният конкурент за титлата Фенербахче успя да се сдобие с бившия съотборник на Бербо Луиш Нани и Робин Ван Перси. Предимството на "Чим Бом" пред Сампдория пък е, че отборът ще играе в Шампионска лига през новия сезон. 

Очаква се до края на тази седмица или най-късно през следващата седмица да има яснота в кой клуб ще играе голмайстор номер 1 в историята на националния отбор на България. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички