Бербатов поискал два дни от Самп да мисли


Бербатов поискал два дни от Самп да мисли

2012 0

Димитър Бербатов е поискал два дни от Сампдория за размисъл, това твърди италианското издание Il Secolo, позовавайки се на информация от италианския клуб. Както е известно по-рано днес гръмна новината, че "моряците" са отправили оферта към нападателя.

Митко щял да бъде готов с отговора си до събота на обяд. Засега обаче други предложения към него няма и това би бил страхотен вариант за него да продължи кариерата си.

Досега бившият капитан на националния отбор е играл в три от петте големи първенства на Стария континент, но не и в Серия А. Той беше близо до трансфер там през 2012 г., когато предизвика война между Фиорентина и Ювентус, но в крайна сметка предпочете Фулъм.

Сега Бербо е без отбор от началото на юни, когато изтече контрактът му с Монако. През последните два месеца и половина името му се свързваше с Борнемут, Уест Хем, Астън Вила, Вердер, Олимпиакос, Анталияспор, Галатасарай и къде ли още не, но в крайна сметка българинът не подписа с нито един от тези отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички