Треньорът поиска от Божинов 36 гола за новия сезон


Треньорът поиска от Божинов 36 гола за новия сезон

1804 0

Наставникът на Партизан Иван Томич е поставил сериозна задача на българския нападател на тима Валери Божинов. Специалистът иска от него да вкара два пъти повече попадения от тези, които постигна през миналия сезон - 18. Това разкри самият Божинов.

"В края на сезона треньорът ми каза: "Божо, сега вкара 18 гола, през новия сезон трябва да вкараш двойно повече. Имаш качеството и опита за това". Съгласен съм с него, но Валери е зависим от отбора. Всички зависим от отбора. Нямаме Меси или Роналдо, ние сме едно семейство", заяви нападателят.

Личната цел пред Валери пък е да свали още 2-3 килограма, след като вече е отслабнал с 3.

Божинов обяви, че желанието му е да остане в Партизан, но би се съгласил да отиде в друг клуб, ако за него се платят добри пари на настоящия му клуб.

"Не бих отишъл напразно някъде. Обичам този клуб. Партизан ме върна към футбола, помогна ми. Затова, ако предложат добра сделка за мен, ще отида, защото искам всичко най-добро за Партизан", допълни българинът.

Целта пред сръбския клуб и през новия сезон ще бъде тройна: влизане в групите на Лига Европа, спечелване на титлата и купата на страната.

"Партизан е клуб, който всяка година трябва да работи за тези цели. Убеден съм, че отборът ще е по-добър и по-силен през новия сезон. Знаем, че ще бъде трудно, но когато носиш тази емблема, знаеш каква отговорност имаш и какво трябва да покажеш", споделя Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички