"Съжалявам, много лошо": Мартин Минчев проговори за бития пред очите му рефер


"Съжалявам, много лошо": Мартин Минчев проговори за бития пред очите му рефер
Снимка: Lap.bg

1160 0

Българският национал Мартин Минчев направи коментар на скандалния случай отпреди дни, който се разигра пред очите му. Става дума за побоя над съдията на мача между неговия Ризеспор и Анкарагюджю.

"Първо, много съжалявам за нашия рефер. Надявам се скоро да се оправи. За съжаление, този злощастен инцидент беше много лош за имиджа на спорта.

Надявам се, че подобни неща няма да се повтарят в бъдеще. Никога досега не съм срещал нещо подобно. Не мисля, че има много за казване по тази тема", коментира нападателят пред агенция "İhlas".

22-годишният футболист говори и за представянето си и резултатите на тима. Ризеспор се намира на осмо място в турската Суперлига.

"Опитвам се да дам най-доброто от себе си за отбора. Искам да печеля всеки път. Искам да помогна на отбора. Не съм доволен от представянето си досега. Мога да го направя по-добре. Ето защо искам да подобря това през следващия период.

Разбира се, мога да кажа, че отборът засега отговаря на очакванията ми, но целите ни може да са по-високи. Класирането ни може да се промени, ако спечелим предстоящите мачове, тъй като разликата в точките е малка", коментира българинът. А ето как билият съдията клубен бос обясни действията си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички