Супер надеждата на Левски блести със супер представяне в Италия (ВИДЕО)


Супер надеждата на Левски блести със супер представяне в Италия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

2442 0

Антонио Вутов свиква все повече и повече с живота в Италия и снощното му представяне за юношите на Удинезе е най-голямото свидетелство за това.

Българският плеймейкър, който стигна до италианския тим благодарение на отличните си изяви за Левски и националния отбор на България, вкара два гола за Удинезе при успеха с 2:1 над Читадела в мач от първенството "Примавера".

"Зебрите" поведоха още в 13' с гол на българина, но 5 минути по-късно бяха изравнени. В 42' отново Вутов донесе победата на отбора до 19 години на Удинезе, който остава на 12 точки от лидера Интер след последния си мач за 2014.

Вутов показа страхотна форма, като осигури няколко отлични ситуации за своите съотборници, а освен това на два пъти гредите му попречиха да стигне до първия си хеттрик на Ботуша.

Както е известно, Вутов е юноша на Левски, като преди по-малко от година отказа да отиде в Удинезе като юноша и подписа договор със "сините". Това осигури 1 милион евро в касата на "сините".

Той все още не е играл в Серия А, но с изяви, като тези, съвсем скоро ще го видим по терените на едно от най-добрите първенства в Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички