Стоичков: Боби Михайлов продаде нашето приятелство


Стоичков: Боби Михайлов продаде нашето приятелство
Снимка: Getty Images/Guliver

21987 0

Голямата футболна легенда на България Христо Стоичков отрече да е призовавал за крути мерки към страната ни от УЕФА и ФИФА заради расисткия скандал, белязал евроквалификацията България - Англия. Стоичков заяви, че няма как да иска санкции срещу свои бивши съотборници.

"Не знам кой и с каква цел го е превел така. Не знам и как да го нарека. Навремето такива ги наричах тюфлеци, но сега, след чукнах 50 години, търся нещо по-така нежно. Сбърканяк например! Добре ли е? Говорих за провинилите се фенове, а не за отборите. Как си представяте въобще да искам санкции за бивши мои съотборници и въобще колеги, които сега си вадят хляба с футбол в България? Лудост. Но явно, когато се търсят скандали на гърба на Стоичков, още има ефект. На края на света да съм, в пъкала да съм, явно пак ще е така", заяви той пред "Труд".

Стоичков отново коментира и отношенията си с Борислав МихайловТака се случва. Началникът горе гледа. Но случаят, който цитирахте, не е такъв. Михайлов не ме лаял или хапал. Той просто ме предаде. Продаде нашето приятелство. Все тая. Минала работа. Отначало бях гневен и го атакувах, но впоследствие затворих страницата. Неслучайно от години не съм казвал нещо срещу него или някой друг от футболния ни съюз.

А какво заяви още Стоичков относно расистския скандал и какво е предизвикало сълзите му в ефир - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички