Стилиян Петров с коментар за загубата на Селтик от аматьори и огромните пари във Висшата лига


Стилиян Петров с коментар за загубата на Селтик от аматьори и огромните пари във Висшата лига

2519 0

Стилиян Петров, който записа игрови минути в две от контролите на Астън Вила, коментира ситуацията в бившия му клуб Селтик и загубата от гибралтарските аматьори Линкълн Ред Импс.

"Това поражение не може да се сравнява с нашето през 2005 г. в Братислава”, обясни Стенли за загубата с 0:5 от Петржалка в Братислава и отпадането във втория кръг на квалификациите за Шампионска лига с общ резултат 4:5.

Новият мениджър на Астън Вила подсказа, че Стилиян Петров ще получи договор от тима

"Никога няма да забравя онази нощ, сега резултатът е минимален в полза на съперника и аз съм сигурен, че Селтик ще продължи напред. Брендън Роджърс е добър специалист, но му е нужно време. Феновете ще застанат зад тима си и това ще е решаващо в реванша, а и не само”, каза Стенли.

Българинът коментира и големите суми, които се дават за трансфери във Висшата лига. "Вижте само за какви цифри става въпрос! Поне дузина футболисти сменят клубовете си срещу над 30 млн. паунда, но изглежда, че на никой не му прави впечатление. Това са невероятни суми, а с мениджъри като Пеп Гуардиола, Жозе Моуриньо и Антонио Конте залогът във Висшата лига става още по-голям".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички