Новият мениджър на Астън Вила подсказа, че Стилиян Петров ще получи договор от тима


Новият мениджър на Астън Вила подсказа, че Стилиян Петров ще получи договор от тима
Снимка: Getty Images / Guliver

2996 0

Българският футболист Стилиян Петров е много близо до договор с Астън Вила, който да му позволи да се завърне в английския футбол. Легендата на националния ни тим, Селтик и "виланите" беше похвален сериозно от мениджъра на бирмингамци Роберто ди Матео, като италианецът подсказа, че скоро Стенли може да подпише договор с клуба с оглед на резултатите, които показва.

"Стилиян е пример за воля и смелост за всички, които са тук. Той влезе в предсезонната подготовка здраво и не е изпуснал нито една минута. Можете да видите колко здраво работи по време на тренировките. Всичко това след нещата, които трябваше да изживее. Това е едно невероятно пътешествие. Казах му, че наистина е пример за всички нас. Той е невероятен човек и се радваме, че е при нас", каза новият треньор на Астън Вила. 

Той е много весел, много позитивен, труди се здраво и дава всичко от себе си. Той е отдаден напълно. Виждам, че е фаворит тук и че е нашият капитан. Стилиян показва много добър стандарт. Както казах, той не е пропуснал нито една минута. Той се държи, той се бори и се справя отлично. Това много, много впечатляващо", допълни Ди Матео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички